top of page

Lars Faber's 21dagen challenge om je immuunsysteem te versterken


Dierbare Harten,

Nergens zie ik in de adviezen van de overheid om immuunsystemen te versterken. Enkel maatregelingen om te strijden tegen iets. Men bestrijdt het symptoom, zelden of nooit wordt de kern aangepakt. Interessante ge

waarwording. Onlangs volgde ik bij Lars Faber een 21dagen challenge om je immuunsysteem verder te versterken. Wat een bijkomende kracht en helderheid mocht ik ervaren! Mijn lichaam reageert onmiddellijk op dingen die er niet meer in thuis horen. Wat fijn om zo dicht bij en in je lichaam te zijn. Mijn lichaam is mijn tempel. Wat een zachte en duidelijke communicatie schenkt mijn lichaam me. De voorbije weken kom ik zoveel mooie mensen tegen. Een spontane uitwisseling vanuit het hart dat één is. Een diep houden van, een diep weten in een magische verbinding die niets moet, enkel IS. Ja, dankbaar om Juul te Zijn Nu in de aanwezigheid van zovele prachtige zielen rond mij. Spontane transformaties en helingen ontstaan in Het Momentum. Spiritualiteit is het volledige Mens Zijn Omarmen. In het aanwezig zijn, voel ik de ge-he(e)l-e transities die plaatsvinden in mijn lichaam. Vanuit de complete leegte enkele jaren terug bouwt mijn Leven zich vanzelf terug op. Wat een geschenk om zo thuis te Zijn in Mezelf. En dankbaar Voor De Liefde Van Het Leven. Eigenlijk zitten wij altijd in Flow, dwz Dat Wat Is zoals Het Is. Het is enkel ons verzet hiertegen dat een illusie schenkt om uit flow te zijn. En ook dat is ok. Wij zijn hier om te ontvangen. Al het andere IS AL gedaan. Just relax and BE YOU, BE WE. Ja, waarnemer-waarneming-waargenomene in één unieke Wij.

Ik Hou van Je,


Juul

87 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page